Back
March 1st, 2019

WE WANT YOU - part-time sales assistant Amsterdam

Al 35 jaar vertellen Wouters & Hendrix verhalen via tijdloze maar eigentijdse juwelen die spreken en ontroeren. Met hun eigenzinnige ontwerpen, zetten Katrin Wouters & Karen Hendrix de designerjuwelen definitief en internationaal op de kaart. Elk juweel wordt met de hand gemaakt in het atelier te Antwerpen.

Om het salesteam in de winkel in Amsterdam te versterken, is Wouters & Hendrix op zoek naar een part-time sales assistant.

Takenpakket: - Je neemt klanten mee in het Wouters & Hendrix verhaal en adviseert hen bij hun aankoop - Je houdt de winkel spic en span - Je helpt mee met administratieve taken

Profiel: - Je hebt affiniteit met sieraden en met het Wouters & Hendrix verhaal - Je hebt kennis van juwelen of bent bereid je hierin bij te scholen - Je hebt minimaal 2 jaar verkoopervaring en minstens MBO werk- en denkniveau - Je bent vlot aan de telefoon en in geschreven communicatie in zowel Nederlands als Engels - Je vindt het een leuke uitdaging om klanten zo vriendelijk en efficiënt mogelijk te helpen en weet diplomatisch om te springen met moeilijke situaties - Je bent georganiseerd en hebt oog voor detail en denkt commercieel en oplossingsgericht - Je bent handig met computersystemen.

Interesse? Stuur je cv en een korte motivatiebrief naar Bianca Latumaerissa via blatumaerissa@wouters-hendrix.com