Back
February 27th, 2019

WE WANT YOU - marketing intern

Om het marketingteam in het kantoor in Antwerpen te versterken, is Wouters & Hendrix het hele jaar rond op zoek naar stagiair(e)s.

Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de aanvragen van journalisten en stylisten. Je volgt uitleen- of beeldaanvragen op, verstuurt juwelen naar stylisten en antwoordt op prijsaanvragen. Je houdt de showroom spic en span en heet stylisten welkom. - Je houdt de persdatabase up-to-date en archiveert clippings. - Je helpt met de coördinatie van de beurs in Parijs en de persdagen in Amsterdam en Brussel. - Je helpt mee met administratieve taken waar nodig.

Profiel: - Je ben stipt en georganiseerd. - Je vindt het een leuke uitdaging om perscontacten zo vriendelijk en efficiënt mogelijk te helpen. - Je denkt commercieel en oplossingsgericht. - Je weet diplomatisch om te springen met moeilijke situaties. - Je bent handig met computersystemen. - Je bent vlot aan telefoon en in geschreven communicatie. - Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en kan je behelpen in het Frans. - Je bent minstens 3 maanden full- of parttime (te bespreken) beschikbaar en dit in het kader van een schoolstage.

Aanbod: - Een afwisselende stage met veel verantwoordelijkheden. - Een opportuniteit om de Belgische mode- en juweelsector van binnenuit te leren kennen.

Interesse? Bezorg je cv en een korte brief aan jverlinden@wouters-hendrix.com.