Back
February 27th, 2019

WE WANT YOU - marketing intern

Al 35 jaar vertellen Wouters & Hendrix verhalen via tijdloze maar eigentijdse juwelen die spreken en ontroeren. Met hun eigenzinnige ontwerpen, zetten Katrin Wouters & Karen Hendrix de designerjuwelen definitief en internationaal op de kaart. Elk juweel wordt met de hand gemaakt in het atelier te Antwerpen.

Om het marketingteam in het kantoor in Antwerpen te versterken, is Wouters & Hendrix het hele jaar rond op zoek naar stagiair(e)s.

Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de aanvragen van journalisten en stylisten. Je volgt uitleen- of beeldaanvragen op, verstuurt juwelen naar stylisten en antwoordt op prijsaanvragen. Je houdt de showroom spic en span en heet stylisten welkom. - Je houdt de persdatabase up-to-date en archiveert clippings. - Je helpt met de coördinatie van de beurs in Parijs en de persdagen in Amsterdam en Brussel. - Je helpt mee met administratieve taken waar nodig.

Profiel: - Je ben stipt en georganiseerd. - Je vindt het een leuke uitdaging om perscontacten zo vriendelijk en efficiënt mogelijk te helpen. - Je denkt commercieel en oplossingsgericht. - Je weet diplomatisch om te springen met moeilijke situaties. - Je bent handig met computersystemen. - Je bent vlot aan telefoon en in geschreven communicatie. - Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels en kan je behelpen in het Frans. - Je bent full- of parttime (te bespreken) beschikbaar, dit hoeft niet noodzakelijk in het kader van een schoolstage.

Aanbod: - Een afwisselende stage met veel verantwoordelijkheden. - Een opportuniteit om de Belgische mode- en juweelsector van binnenuit te leren kennen.

Interesse? Bezorg je cv en een korte brief aan jverlinden@wouters-hendrix.com.