Back
January 31st, 2020

WE WANT YOU - marketing manager

OVER WOUTERS & HENDRIX

Sinds 1984, vertellen Wouters & Hendrix hun verhaal aan de hand van eigenzinnige juwelencollecties. Geboren in een avant-garde tijdperk met een voorliefde voor surrealisme, zetten ze de regels van de traditionele juweelkunst naar hun hand op een subtiel rebelse manier. Wouters & Hendrix ontwerpen en produceren in hun in-house atelier in Antwerpen.

DE MISSIE VAN DE FUNCTIE

Je vertelt het verhaal van Wouters & Hendrix zowel op nationaal als internationaal vlak. Je versterkt de Wouters & Hendrix community en je maakt van elk contact een ambassadeur. Samen met het team verleg je continu grenzen om van Wouters & Hendrix een herkenbaar en iconisch merk te maken.

DOELSTELLINGEN

De focus ligt op de ontwikkeling van de merkbekendheid en het doen toenemen van traffic naar de winkels en de e-shop. Je creëert een unieke merkervaring voor iedereen die in contact komt met Wouters & Hendrix.

Je werkt een optimale marketingstrategie uit, doeltreffend in een snelgroeiende, competitieve markt.

Je bent een storyteller, zoekt de beste angle van elk verhaal, en werkt deze uit voor de verschillende touchpoints.

Je bent verantwoordelijk voor een creatief team (intern & freelance) dat onder leiding van de creatief directeur het verhaal van Wouters & Hendrix uitschrijft (beeld, visual merchandising, projecten,...)

COMPETENTIES

Je bent een strategisch denker met marketingervaring. Je haalt energie uit het opzetten van een geïntegreerd marketingplan, het maken en onderhouden van goede relaties en het leiden van een beperkt team.

Je neemt de eindverantwoordelijkheid over projecten en hebt oog voor elk detail.

Je bent een storyteller, geboeid door vakmanschap en een ongebreidelde creativiteit.

Interesse? Mail naar etaillieu@wouters-hendrix.com